Abans d'ALUMINI BALEAR, la persiana mallorquina només era de fusta.

Som una empresa familiar mallorquina dedicada a la distribució i comercialització de perfils, xapes d’alumini i accessoris. Els nostres clients són els professionals de la fusteria d’alumini, cristalleries, metallisteries, ferreteries, rotulistes, etc.

Som distribuïdors a Balears de productes HYDRO. L’estrussor diposita el material en brut a les instal·lacions del lacador (Sopena) o anoditzador (Extrucolor), en les quals disposem d’estoc permanent en brut a l’espera del tractament final, amb la finalitat de reduir el termini de lliurament i facilitar al client una extensa carta de colors sobre la comanda. Al nostre magatzem de Palma oferim en estoc material anoditzat en plata, bronze o inox, i lacat en els colors més demandats, així com diferents acabats en efecte fusta.

Després de 50 anys en el mercat balear, seguim amb il·lusió i força per afrontar els reptes presents i futurs. Convicció sobre les coses ben fetes i visió per la qualitat és el camí que ens duu al nostre principal objectiu: la satisfacció dels nostres clients.