Abans d'ALUMINI BALEAR, la persiana mallorquina només era de fusta.

ALUMINI BALEAR és una empresa familiar i de 100% capital mallorquí, dedicada a la distribució i comercialització de perfils i xapes d’alumini, juntament amb els accessoris necessaris dirigits al nostre client principal: el professional de la fusteria d’alumini. Altres productes complementen l’oferta a cristalleries, metallisteries, ferreteries, carrossers, tendalers, nàutica, etc., a més a més de perfils específics per la realització de ròtuls o portes de garatge.

ALUMINI BALEAR és distribuïdor a Balears de productes SAPA. Aquí és on comença el procés: l’estrussor diposita el material en brut a les instal·lacions del lacador (Policolor) o anoditzador (Extrucolor), en les quals disposem d’estoc permanent en brut a l’espera del tractament final. D’aquesta manera reduïm el termini de lliurament i facilitem al client una extensa carta de colors sobre la comanda. Al nostre magatzem de Palma oferim en estoc material anoditzat en plata, bronze o inox, i “lacat” en els colors més demandats, així com diferents acabats en imitació fusta.

Després de més de 45 anys en el mercat balear, seguim amb il·lusió i força per afrontar els reptes presents i futurs. Convicció sobre les coses ben fetes i visió per la qualitat és el camí que ens duu al nostre principal objectiu: la satisfacció dels nostres clients.