Aposta per nosaltres, ens aval·la tota una història.

Cent anys d’història empresarial en el gremi del metall precedeixen ALUMINI BALEAR, fundada a Palma per Guillem Capó el 1971.

La inicià el seu padrí Jaume Capó Alcover el 1875, amb una ferreria a Lloseta, donant resposta al gremi agrícola i ramader. Eines, utillatges, forja i ferrat.

El 1908 continuà el seu pare, Sebastià Capó Mateu.

El 1950 li passà el torn al seu fill, Guillem Capó, que inicià la seva marxa en aquell mateix taller. Passats vuit anys, obrí el seu propi negoci ampliant la seva oferta a maquinària industrial i serralleria.

 

El 1963, Guillem Capó, amb visió de futur, va saber donar un gir a la seva trajectòria professional. Davant la necessitat de crèixer i adequar-se a la incipient construcció que va dur l’auge del turisme, es traslladà juntament amb la seva família a Palma, on obrí un taller metal·lúrgic: “CAVI”.

El ferro donà pas a l’alumini. Un nou material per a fusteria emergia amb força en la construcció, més lleuger i sense la necessitat del manteniment que precisa el ferro o la fusta.

El 1969 començà la seva relació amb l’alumini. Primer com a delegat d’un magatzem català; venda de perfils, xapes i accessoris. Dos anys després, en aquell mateix local, fundà ALUMINI BALEAR. El 1974 donà pas a dos trasllats al Polígon Industrial Son Castelló. És aquí on dissenyà i posà en el mercat espanyol la primera lama i suport lateral de la persiana mallorquina d’alumini.

Als pocs anys, ALUMINI BALEAR es consolidà en el mercat laboral com a magatzem de referència per als professionals del sector.

El 1986 el seu fundador feu partíceps els seus cinc fills, creant una societat anònima.

Després de la seva jubilació, Guillem diposità la direcció de l’empresa e el seu fill Sebastià, sabent que amb els seus esforços i coneixements, ALUMINI BALEAR seguirà creixent, adaptant-se a les noves demandes del mercat.