Aposta per nosaltres, ens aval·la tota una història.

 

Cent anys d’història empresarial en el gremi del metall precedeixen ALUMINI BALEAR, fundada a Palma per Guillem Capó el 1971.

La inicià el seu padrí Jaume Capó el 1875, amb una ferreria a Lloseta dirigida al gremi agrícola i ramader. El 1908 continuà el seu pare, Sebastià Capó, qui el 1950 li passà el torn al seu fill, Guillem Capó.

Uns anys més tard, Guillem obrí el seu propi negoci, ampliant la seva oferta a maquinària industrial i serralleria. El 1963, davant la necessitat d’adequar-se a la incipient construcción que va dur l’auge del turisme, obrí a Palma el taller metal·lúrgic CAVI.

El 1969 exercí com a Delegat a Balears de l’empresa Catalana d’Alumini, dedicada a la venda de perfils, xapes i accessoris d’aquest nou material per a fusteria que emergia amb força en la construcció.

El 1971 fundà ALUMINI BALEAR i, uns anys més tard, amplià el negoci al Polígon Industrial Son Castelló. Allà dissenyà i posà al mercat la primera lama i suport lateral de la persiana mallorquina d’alumini. L’empresa es va anar consolidant en el mercat balear com a magatzem de referència per als professionals del sector.

El 1986 Guillem creà la actual societat anónima amb els seus cinc fills. Des de la seva jubilació dirigeix l’empresa el seu fill Sebastià Capó. Entre els empleats es troben membres de la tercera generació familiar d’ALUMINI BALEAR.

Enguany, 2021, amb motiu del 50è aniversari de l’empresa, hem renovat la imatge corporativa per a seguir a l’avantguarda del mercat balear de l’alumini.